«Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση» στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης

«Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση» στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης
Wednesday, 05 December 2018

Αφιερωμένη στους εθελοντές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων είναι η εκδήλωση, με τίτλο «Ένα ευχαριστώ και μια υπόσχεση», που διοργανώνουν ο Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων και η ΑΜΚΕ Limni, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου, την Κυριακή, στις 6 το απόγευμα, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημ. Χατζής».

Οι διοργανωτές του Γύρου Λίμνης θέλουν να τιμήσουν και να πουν ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους, οι οποίοι είναι η ψυχή του αγώνα, βοηθώντας στην προετοιμασία, την τροφοδοσία, την ασφάλεια, αλλά κυρίως σε αυτούς που δίνουν χρώμα και παλμό στη διαδρομή, ενθαρρύνοντας τους δρομείς στην προσπάθειά τους να κόψουν τον νήμα του τερματισμού στον καλύτερο δυνατό χρόνο.
Πέραν, όμως, της απονομής τιμητικών επαίνων στους εθελοντές, στόχος της εκδήλωσης είναι να αναπτυχθεί και ένας διάλογος των ανθρώπων, που έχουν την ευθύνη της διοργάνωσης, με όλους τους εθελοντές, σε μια προσπάθεια να επιλυθούν τυχόν προβλήματα, να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο αυτό που εισπράττουν οι συμμετέχοντες. Και στο τέλος όλοι μαζί θα κληθούν να δώσουν μια υπόσχεση, για τον 13ο Γύρο Λίμνης, αλλά και για όσους ακολουθήσουν. Κάθε χρόνο να φτάνει πιο ψηλά και πιο μακριά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και η παράδοση ενός ειδικού φορείου στο παράρτημα Ιωαννίνων του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αποτελεί σταθερό συμπαραστάτη του Γύρου Λίμνης, φροντίζοντας για την υγειονομική κάλυψη των αγώνων.