Τhe latest news All news and announcements of Lake Run

Sunday, 22 September 2019

Νικητής ο Κ. Σταμούλης, ρεκόρ διαδρομής η Ελ. Πετρουλάκη

Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης της ΓΕ Αγρινίου είναι ο νικητής του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Ελευθερία Πετρουλάκη, η οποία μάλιστα κατέρριψε το ρεκόρ διαδρομής, που διατηρούσε η Μάγδα Γαζέα από τον 6ο Γύρο Λίμνης.

More »
Sunday, 22 September 2019

Έγινε… διάσημο το 5άρι του Γύρου Λίμνης

Μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη διοργάνωση ήταν η συμμετοχή στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., με τον οποίο άνοιξε το αγωνιστικό πρόγραμμα του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία Μαβίλη, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

More »
Sunday, 22 September 2019

«Μαμά Καρότσι» με συμμετοχή και μπαμπάδων

Όμορφες εικόνες χάρισε για μία ακόμη χρονιά ο αγώνας «Μαμά-Καρότσι», χορηγός του οποίου ήταν για 4η χρονιά η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη».  

More »
Sunday, 22 September 2019

Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε… στο Family Run

Έναν αγώνα που όλο και μεγαλώνει, αποτελεί και το Family Run του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, στο οποίο συμμετείχαν φέτος δεκάδες οικογένειες. 

More »
Sunday, 22 September 2019

Με ισχυρούς συμβολισμούς ο Παραλίμνιος Δρόμος ΑμεΑ

Το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους έστειλαν και φέτος τα άτομα με αναπηρία και οι συνοδοί τους, που συμμετείχαν στον Παραλίμνιο Δρόμο 1 χλμ. για ΑμεΑ, ο οποίος άνοιξε το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του Γύρου Λίμνης.

More »
Saturday, 21 September 2019

Δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με ευχαριστίες, δεσμεύσεις για ακόμη πιο δυναμική συνέχεια, στιγμές συγκίνησης και μουσική ξεκίνησε και επίσημα ο 13ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με την τελετή έναρξης, το βράδυ της Παρασκευής, στην πλατεία Μαβίλη.

More »

Events A week full of events for everyone!

Ταξίδεψαν στην Ελλάδα μέσα από το βιβλίο του Λ. Πλακίδα

Ένα ταξίδι σε μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, από τις οποίες δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα Γιάννενα, αποτέλεσε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Λευθέρη Πλακίδα, με τίτλο «Ταξιδεύοντας», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης.

More »

«Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας» για δεύτερη χρονιά

Η Εβδομάδα Λίμνης ολοκληρώνεται, όπως και πέρυσι, με… ορθοπεταλίες. Για δεύτερη χρονιά, ο Α.Ο. Ποσειδών και η ΑΜΚΕ Limni οργανώνουν μια ποδηλατοβόλτα 30 χλμ. στη διαδρομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Μαβίλη.

More »

Τα πουλιά της Παμβώτιδας στα στεφάνια των νικητών

Κιρκινέζια, μελισσοφάγοι και άλλα πουλιά της λίμνης Παμβώτιδας θα κοσμούν τα στεφάνια των νικητών του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

More »

«Βοηθάς Τρώγοντας» για την αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη

Με έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε να ενισχύσει τον κοινωνικό χαρακτήρα του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων η Οργανωτική του Επιτροπή. Για πρώτη φορά, σε συνεργασία με τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων, υλοποιεί τη δράση «Βοηθάς Τρώγοντας».

More »