Κορυφαίοι αθλητές.Τιμή που είναι μαζί μας

Τους ευχαριστούμε πολύ που μας τιμούνε με τη συμμετοχή τους, δίνοντας μεγαλύτερη λάμψη στον αγώνα.

ΝΤΕΝΙΖ ΔΗΜΑΚΗ
ΝΤΕΝΙΖ ΔΗΜΑΚΗ
ΝΤΕΝΙΖ ΔΗΜΑΚΗ
ΝΤΕΝΙΖ ΔΗΜΑΚΗ

Ατσάλινη θέληση, χαρακτήρας από μέταλλο, χαμηλών τόνων αλλά υψηλών προδιαγραφών. Αυτά τα χαρακτηριστικά της Ντενίζ Δημάκη και η τεράστια εμπειρία 26 ετών στίβου, την έχουν οδηγήσει στον πρωταθλητισμό και σε επιδόσεις που ζαλίζουν.

Με την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008 έγινε η πρώτη γυναίκα αθλήτρια Τριάθλου Olympian στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει δώδεκα μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, έντεκα Ευρωπαϊκά κύπελλα, εκ των οποίων τα πέντε χρυσά, κι ένα χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Διάθλου. Μέσα από τις διακρίσεις της σε πολλά ευρωπαϊκά κύπελλα τριάθλου έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 2η θέση του Ευρωπαϊκού ranking list.

ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ

Μεγαλείο ψυχής, δύναμη της θέλησης, τόλμη, αισιοδοξία, όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του Μάκη Καλαρά. Μετά από ένα ατύχημα στα 17 του, ο Μάκης καθηλώθηκε σε αμαξίδιο, ωστόσο αυτό δεν τον πτόησε.

Αρχικά ασχολήθηκε με τον χορό και το μπάσκετ, έπειτα με την κολύμβηση και την άρση βαρών επί πάγκου, ενώ ακολούθησε η δισκοβολία, στην οποία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 επιτυγχάνοντας και νέο πανευρωπαϊκό ρεκόρ. Από το 2004 έως και το 2008, όπου και συμμετείχε στην Παραολυμπιάδα του Πεκίνου, ο Μάκης κατέκτησε πολλές διεθνείς διακρίσεις κερδίζοντας ταυτόχρονα και την αγάπη του ελληνικού φίλαθλου κοινού.

O Μάκης συμμετέχει, ως επίσημος καλεσμένος, σε πληθώρα αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων που έχουν ως σκοπό την κοινωνική προσφορά στο σύνολο, επισκέπτεται πολλά σχολεία, αθλητικές ομάδες, οργανισμούς, συλλόγους και διάφορες κοινωνικές ομάδες ανά την Ελλάδα για να ενημερώνει τους μαθητές και τον κόσμο σχετικά με τα αγωνίσματα της Παραολυμπιάδας αλλά και για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, μεταλαμπαδεύοντας τα Ολυμπιακά Ιδεώδη.

ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ
ΜΑΚΗΣ ΚΑΛΑΡΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΣ

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ξεκίνησε τον αθλητισμό το 1995 με το άθλημα της κωπηλασίας. Μετά από αρκετές επιτυχίες, αποφάσισε να κάνει στροφή στην αθλητική του καριέρα και να ασχοληθεί με το τρέξιμο, στο οποίο έχει πετύχει ήδη σημαντικά επιτεύγματα.

Ο Έλληνας δρομέας έχει κατακτήσει εννέα φορές μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου και έχει συμμετάσχει σε πολλούς μαραθώνιους στο εξωτερικό (όπως σε Ρότερνταμ, Χιούστον, Βελιγράδι, Λευκωσία και Μιλάνο).

Το 2012 στον αγώνα 50χλμ του Royal Parks στο Λονδίνο κατέκτησε την 1η θέση, ενώ το 2013 έτρεξε στον Great Wall Marathon του Πεκίνου καταλαμβάνοντας την 1η θέση με ρεκόρ διαδρομής. Ο Θεοδωρακάκος είναι και δρομέας βουνού, ενώ είναι μέλος της διεθνούς ομάδας της Salomon. Έχει κερδίσει δεκάδες ορεινούς αγώνες από 10 έως 80 χλμ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ενώ σε αρκετούς από αυτούς κατέχει ρεκόρ διαδρομής.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ

Ο Μιχάλης Παρμάκης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών, με διακρίσεις σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δρόμων Αντοχής. Συγκεκριμένα το 2010 και το 2012 τερμάτισε ως 1ος Πανελληνιονίκης την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, ενώ το 2014 στέφθηκε νικητής στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.

Παράλληλα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανώμαλου Δρόμου, ανέβηκε κατά σειρά ετών στο βάθρο των νικητών, ενώ το 2009 τερμάτισε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου τα 10χλμ και 5χλμ. καταλαμβάνοντας αντίστοιχα την 2η και 3η θέση.

Το 2010, ο αθλητής βραβεύτηκε από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) ως κορυφαίος αθλητής, για την περίοδο Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2010.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΜΑΚΗΣ