ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και 12ος Γύρος λίμνης Ιωαννίνων «τρέχουν» ξανά μαζί

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και 12ος Γύρος λίμνης Ιωαννίνων «τρέχουν» ξανά μαζί
Monday, 13 August 2018

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε είναι και φέτος επίσημος χορηγός της κορυφαίας δρομικής διοργάνωσης της Ηπείρου, του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου.

Ο Γύρος της Λίμνης συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών αθλητών από κάθε γωνιά της Ελλάδας -και όχι μόνο, που θέλουν να συμμετάσχουν στην μεγάλη διαδρομή των 30 χιλιομέτρων γύρω από τη Λίμνη Παμβώτιδα, αλλά εξαιρετικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς που θέλουν να τρέξουν στις διαδρομές των 10 και 5 χιλιομέτρων και να διακριθούν.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος».
Αναμφίβολα πρόκειται για μια συνεργασία «μονόδρομο», δεδομένου ότι η μοναδικότητα της διαδρομής του γύρου της λίμνης, δε θα μπορούσε παρά να πλαισιώνεται από το Φυσικό Μεταλλικό Νερό με τη μοναδική και ξεχωριστή γεύση και ποιότητα, που ξεκίνησε από την Ήπειρο για να κατακτήσει όλη την Ελλάδα.
Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ξεκινήσει. Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.ioanninalakerun.gr
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ ΑΕ είναι η νούμερο 1 ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα!
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωριστεί ως φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.
H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εξακολουθεί να πρωτοπορεί, να συμβάλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και να επενδύει στην καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσίασε το 2017 τη νέα προσθήκη στη γκάμα των αναψυκτικών της, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα μόνα με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.