Μάκης Καλαράς, μια ξεχωριστή παρουσία στα Relays των Ιωαννίνων!

Μάκης Καλαράς, μια ξεχωριστή παρουσία στα Relays των Ιωαννίνων!
Thursday, 18 September 2014

Η αρχή έγινε στη Κομοτηνή την άνοιξη. Η συνέχεια δίνεται στα Ιωάννινα το προσεχές Σάββατο! Το δρομικό κίνημα δεν κάνει διακρίσεις. Στα Βίκος Street Relays μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει και στη Κομοτηνή αποδείχθηκε αυτό με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία.

Αυτό θα συμβεί και στα Ιωάννινα, καθώς ο Μάκης Καλαράς, Παραολυμπιονίκης σε Θερινούς και Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες θα αγωνιστεί με χειρήλατα μαζί με άλλους τρεις συναθλητές του!

Ο πρωταθλητής χιονοδρομίας, που στο παρελθόν έχει υπάρξει και αρσιβαρίστας και δισκοβόλος σε Παραολυμπιακούς Αγώνες θα είναι παρών στο Ioannina Street Relays και θα έχει στην ομάδα του τον Μιχάλη Ραγκούση, πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία “Ηρόδικου” και τους Χ. Μπάμπαλη και Δ. Τσικουρέλη. Συνοδός της ομάδας θα είναι ο Πέτρος Ευαγγελινός, Διευθυντής του Συλλόγου Ατόμων με Κινητική Αναπηρία & Φίλων “Περπατώ”, με τον υπάρχει πλέον μόνιμη συνεργασία.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής αυτής της επίλεκτης ομάδας θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια του τριημέρου 19-21 Σεπτεμβρίου δύο ομιλίες αναφορικά με την παρουσία ατόμων με κινητικά προβλήματα σε μαραθωνίους και σε αγώνες υψηλού επιπέδου.