Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.

Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στη διαδρομή των 30 χλμ., καθώς και για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών θα μείνει ανοιχτό μόνο για αυτή την κατηγορία μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι.

Οι online δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται με τη συμπλήρωση των στοιχείων στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register, όπου ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Όσοι δεν πρόλαβαν να εγγραφούν για τα 30 χλμ. και τα 10 χλμ., μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλέφωνο 26510 25818 - 6943 841957 ή να επισκέπτονται τα γραφεία του Συλλόγου Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων στο Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας (Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου), από τις 17:00 έως τις 21:00 έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Έντυπες εγγραφές για τα 5 χλμ. θα πραγματοποιούνται μέχρι και την ημέρα του αγώνα, δηλαδή το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ωστόσο καλό θα είναι όσοι θέλουν να τρέξουν, να φροντίσουν νωρίτερα για την εγγραφή και την παραλαβή του αριθμού τους, ώστε να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Αλλαγή ηλικιακών ορίων για τα 5 χλμ.

Στο μεταξύ, μετά την επιθυμία για συμμετοχή και αθλητών μικρότερης ηλικίας, αποφασίστηκε η αναπροσαρμογή των ηλικιακών ορίων για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. Έτσι, δικείωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι το 2003 και πριν (οι ανήλικοι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου 2003-2002-2001-2000-1999-1998 μόνο με έγγραφη δήλωση του γονέα, η οποία θα παραδοθεί κατά την παραλαβή του αριθμού ή στο γραφείο του συλλόγου). Οι αθλητές πρέπει να πραγματοποιήσουν ιατρικό έλεγχο με δική τους ευθύνη. Επίσης να γνωρίζουν ότι τρέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.