Ευχαριστίες προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τις δομές του

Ευχαριστίες προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τις δομές του
Wednesday, 23 September 2015

Την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών και όλων των υπηρεσιών και των δομών του, στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων, πολιτιστικών και επιστημονικών, στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, θέλει να εξάρει ο Α.Ο Ποσειδών, με αφορμή την ολοκλήρωση τους.

Η φετινή διοργάνωση, τόσο λόγω της διάρκειάς της, όσο και λόγω του πλήθους και της φύσης των εκδηλώσεων, όπως η τελετή έναρξης και ο αγώνας στο Νησί, υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική και η συμβολή του Δήμου Ιωαννιτών καθοριστική.

Παράλληλα, πέρα από την τεχνική βοήθεια, ο Δήμος Ιωαννιτών και τα στελέχη όλων των δομών του, συμμερίστηκαν το όραμα του Α.Ο Ποσειδώνα για την μεγαλύτερη δυνατή ανάδειξη της πόλης μας μέσω του Γύρου της Λίμνης, σε μια εποχή μάλιστα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η διεκδίκηση του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, την οποία η διοργάνωση στηρίζει απόλυτα.

Η συναντίληψη και οι συνέργειες είναι τα στοιχεία που δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.