H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων»

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων»
Wednesday, 23 September 2015

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η  ΙΚΕΑ  στηρίζει ως χορηγός τον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Ποσειδώνας.

Η ΙΚΕΑ συμμετέχει και ενεργά σε αυτό το αθλητικό γεγονός με τη δική της ομάδα, την IKEA RUNNING TEAM, έχοντας μαζί ένα αγαπημένο ζευγάρι, τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου οι οποίοι  θα τρέξουν στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων, το Σάββατο στις 18.30.
Η ΙΚΕΑ σας προσκαλεί στο περίπτερο της  στην πλατεία Μαβίλη τη Παρασκευή 25/9 από τη 13:00 – 20:00 και το Σάββατο 26/9 από τις 9:00 – 16:30 για να συναντήσετε από κοντά τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σοφία Παυλίδου και  να συμμετάσχετε σε κληρώσεις για να κερδίσετε δωροκάρτες ΙΚΕΑ ή δωρεάν γεύμα στο εστιατόριο του καταστήματος ΙΚΕΑ Ιωάννινα. Επίσης, στο περίπτερο της ΙΚΕΑ τα παιδιά μπορούν να μεταμφιεστούν με το face painting, να διασκεδάσουν με τον ξυλοπόδαρο και άλλες πολλές διαδραστικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματίσει, για τη Παρασκευή στις 17:00 – 19:00 και το Σάββατο στις 15:00 – 18:00.  
#zoumemazi #trexoumemazi #ikearunningteam