Εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο έως τέλος Ιουλίου

Εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο έως τέλος Ιουλίου
Thursday, 07 July 2016

Τη δυνατότητα να εγγραφούν στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν πλέον όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.

Μάλιστα, για όσους δηλώσουν συμμετοχή έως το τέλος Ιουλίου βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τον καλύτερο προγραμματισμό της διοργάνωσης, προσφέρεται ειδική μειωμένη τιμή, καθιστώντας το αντίτιμο συμμετοχής ως το πιο χαμηλό σε σχέση με αγώνες αντίστοιχης εμβέλειας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης.

Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή

Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.

Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple

 Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με email στο: office@ioanninalakerun.gr. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation

Αυτοπροσώπως σε σημεία που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

 

Αντίτιμο Συμμετοχής

Ατομικά

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ (μέχρι 31/7: 17 ευρώ).
  • Αγώνας Δρόμου 10 χλμ: 15 ευρώ (μέχρι 31/7: 12 ευρώ).
  • Αγώνας Δρόμου 5 χλμ: 8 ευρώ (μέχρι 31/7: 6 ευρώ).
  • Παραλίμνιος Δρόμος "Μαμά-καρότσι": Δωρεάν.

Ομαδικά Άνω των 10 ατόμων

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 18 ευρώ (μέχρι 31/7: 15 ευρώ).
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ (μέχρι 31/7: 10 ευρώ).

 

Τρόποι Πληρωμής

Online μέσω Paypal: Συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας, απευθείας μέσω της υπηρεσίας του Paypal, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση μέσω Τραπέζης: Μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR1801724070005407083323346
Αρ. Λογαριασμού: 5407 - 083323 - 346
Δικαιούχος: LIMNI

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία της κατάθεσης πρέπει να αναγράφεται το όνομα του αθλητή που τρέχει ή στην περίπτωση ομαδικής εγγραφής το όνομα του αρχηγού της ομάδας για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων.