Τελευταία εβδομάδα για εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο

Τελευταία εβδομάδα για εγγραφές με μειωμένο αντίτιμο
Monday, 25 July 2016

Τη δυνατότητα να εγγραφούν ειδική μειωμένη τιμή στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν έως το τέλος Ιουλίου όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ.

Το αντίτιμο συμμετοχής για τον αγώνα των 30 χλμ.και το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ. έχει οριστεί στα 17 ευρώ (20 ευρώ μετά το τέλος Ιουλίου), για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. 12 ευρώ (από 1/8: 15 ευρώ) για τον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ: 6 ευρώ (από 1/8: 8 ευρώ).

Για ομαδικές συμμετοχές (άνω των 10 ατόμων) η τιμή έχει οριστεί στα 15 ευρώ μέχρι 31 Ιουλίου και στα 18 ευρώ στη συνέχεια για τον Γύρο Λίμνης και το Δυναμικό Βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ., και στα 10 ευρώ μέχρι 31/7 και 12 ευρώ στη συνέχεια για τον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ.

Δωρεάν είναι η συμμετοχή στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και στον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης. Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr ή με αποστολή της έντυπης δήλωσης που υπάρχει στο site με e-mail office@ioanninalakerun.gr. Επίσης, στις αρχές Αυγούστου θα λειτουργήσει γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων, όπου θα γίνονται εγγραφές αυτοπροσώπως.