Επετειακός Γύρος Λίμνης με ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο

Επετειακός Γύρος Λίμνης με ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο
Tuesday, 26 July 2016

Ο επετειακός 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ξεκινά και δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις! Για μια ακόμη χρονιά ο Γύρος Λίμνης συνδυάζει την αγάπη για τον αθλητισμό με το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την τέχνη.

Και φέτος, όλοι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες των 30 χλμ., των 10  χλμ., των 5 χλμ., στον πρωτότυπο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον παραλίμνιο δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ , θα αποκτήσουν ένα ακόμη συλλεκτικό και καλαίσθητο μετάλλιο, προκειμένου να εμπλουτίσουν τη μέχρι τώρα συλλογή τους ή να ξεκινήσουν μια νέα.

Δεν είναι μυστικό ότι τα μετάλλια του Γύρου Λίμνης τα τελευταία χρόνια, μοναδικά σχεδιασμένα από τον γλύπτη Θεόδωρο Παπαγιάννη, αποτέλεσαν ένα ισχυρό κίνητρο συμμετοχής στους αγώνες, είτε για τους δρομείς είτε για όσους ήθελαν απλώς να θυμούνται την συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της πόλης, που έχει πλέον μετατραπεί σε ένα πανελλήνιου ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός.

Οι δαφνοστεφανομένοι δρομείς, τα καλάμια της λίμνης Παμβώτιδας, το λογότυπο του αγώνα, αποτυπωμένα σε χρυσό, ασήμι και χαλκό, είναι το καλύτερο ενθύμιο για την συμμετοχή σε έναν αγώνα που όλοι βγαίνουν νικητές!