Με… κυπριακή ενίσχυση ο ΣΔΥ Βόλου στα Γιάννενα

Με… κυπριακή ενίσχυση ο ΣΔΥ Βόλου στα Γιάννενα
Monday, 04 September 2017

Με μία πολυπληθή συμμετοχή και… κυπριακή ενίσχυση θα ταξιδέψει στα Γιάννενα ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Από την πρωτεύουσα της Μαγνησίας στην πρωτεύουσα της Ηπείρου θα ταξιδέψουν συνολικά 42 δρομείς, με τη συντριπτική πλειονότητα να έχει δηλώσει συμμετοχή για τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ.. Μαζί τους, όμως, θα συμμετέχουν και τέσσερις αθλητές του αδελφοποιημένου με τον Σύλλογο Δρομέων Βόλου Σωματείου Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «Ευ Ζην» Λεμεσού Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Κύπριοι αθλητές γνώρισαν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το 2015. Όμως, λόγω της αναγκαστικής μετάθεσης των αγώνων κατά μία εβδομάδα, λόγω της προκήρυξης πρόωρων εκλογών, δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να συναγωνιστούν με εκατοντάδες άλλους δρομείς από όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, η επιθυμία των εννέα μελών του Σωματείου Δρομέων και άλλων Αθλημάτων «Ευ Ζην» να τρέξουν γύρω από την Παμβώτιδα ήταν μεγάλη και πραγματοποίησαν κανονικά το ταξίδι τους στα Γιάννενα μέσω Θεσσαλονίκης, τρέχοντας μία εβδομάδα νωρίτερα τα 30 χλμ. οι Ανδρέας Ευθυμίου, Πανίκος Αντωνίου, Άντρος Χατζηστεφάνου και Γιαννάκης Ιωάννου, και 10 χλμ. από την περιοχή της Καστρίτσας μέχρι την Πλατεία Μαβίλη οι Δήμητρα Νικολάου, Στέλλα Αντωνίου, Χριστιάνα Ιωάννου, Μελίνα Ευθυμίου και Κρίστυ Χατζηστεφάνου, υπό τη συνοδεία του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, που φρόντισαν για την τροφοδοσία τους και την ασφάλειά τους σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Πέρυσι, υπήρξε ξανά συμμετοχή δρομέων από την Κύπρο, με τα Γιάννενα να βρίσκονται πλέον στις σταθερές επιλογές τους. Όσο για τους Βολιώτες, κάθε χρόνο γίνονται και περισσότεροι και είναι βέβαιο πως του χρόνου, στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα χρειαστούν δύο λεωφορεία...