Ανακοίνωση

Ανακοίνωση
Tuesday, 06 August 2013

Αγαπητοί φίλοι δρομείς,

Εκ μέρους της διοργάνωσης του 7ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε και φέτος στον αγώνα μας, φιλοδοξώντας να σας προσφέρουμε για μία ακόμα φορά μία μοναδική αγωνιστική εμπειρία.

 Ο κύριος αγώνας του προγράμματος, ο οποίος θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, θα είναι και φέτος αυτός των 30 χλμ. περιμετρικά της Λίμνης ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και αγώνας 10 χλμ. Και βέβαια δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στον αγώνα του δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και να γνωρίσουν την πανέμορφη αυτή διαδρομή.
         Την προηγούμενη ημέρα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, θα γίνουν αγώνες 1 και 2 χλμ. για παιδιά δημοτικών και γυμνασίου αντίστοιχα, ο πρωτότυπος αγώνας "Μαμάδες με καρότσι" και ο αγώνας δρόμου 5 χλμ. Επίσης το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και φέτος το πάστα πάρτι.

         Για ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής συμπληρώστε την ομαδική φόρμα εγγραφής που επισυνάπτεται και στείλτε την στο race@runnermagazine.gr μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου.
         Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσηςhttp://www.ioanninalakerun.gr/ ή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2111168240 ή στοrace@runnermagazine.gr

Με εκτίμηση,

Η Οργανωτική Επιτροπή του
7ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων