Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!
Tuesday, 13 August 2019

Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα είναι από φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας χορηγών και υποστηρικτών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, της ομορφότερης διαδρομής στην Ελλάδα.

Χωρίς αλκοόλ, αλλά με γεμάτη γεύση και μόλις 23 θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Free δίνει στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαμβάνουν μια μπίρα σε κάθε ώρα της ημέρας, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.

Μια παγωμένη μπύρα με 0,0% αλκοόλ θα αποτελέσει τον ιδανικότερο τρόπο για να ξεδιψάσουν οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους, όχι μόνο στον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και στα 10 χλμ., στα 5 χλμ., στους παραλίμνιους δρόμους «Μαμά-καρότσι», ΑμεΑ και Family Run, οι οποίοι θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ξεκίνησε το 2007 από τον Α.Ο. Ποσειδών και μέσα σε λίγα χρόνια καθιερώθηκε ως μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις για την περιοχή και συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των πέντε κορυφαίων δρομικών εκδηλώσεων της χώρας.

Η ανταπόκριση αθλητών από όλη την Ελλάδα κάθε χρόνο είναι και μεγαλύτερη και ενδεικτικά πέρυσι συμμετείχαν 3.500 αθλητές κάθε ηλικίας. Ανάμεσα τους, κορυφαίοι Έλληνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων και άνθρωποι που φτάνουν από κάθε γωνία του κόσμου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

17.00: Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. για ΑΜΕΑ.

17.30: Family Run 1 χλμ.

18:00: Εκκίνηση του Παραλίμνιου Δρόμου «Μαμά –Καρότσι».

18:30: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ.

 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

07.00: Δυναμικό βάδισμα 30χλμ.

08.50: Αγώνας Δρόμου 10χλμ.

09.00: Αγώνας Δρόμου 30χλμ.

12.30: Απονομή μεταλλίων.

 

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι, όμως, μόνο αγώνες. Του αγωνιστικού διημέρου προηγείται μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού, επιστημονικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, πάντα με σημείο αναφοράς τη λίμνη Παμβώτιδα. «Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας», θεατρικά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, δημιουργικά εργαστήρια, αλλά και συνεργασίες με τοπικά καταστήματα είναι μέρος ενός μαγικού ταξιδιού, που αξίζει όλοι να ζήσουν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ΕΔΩ https://www.ioanninalakerun.gr/pages/participation

Οι συμμετοχές για τους αγώνες Μαμά-καρότσι, Family Run, Ποδηλατώ τη Λίμνη Παμβώτιδα, θα ανοίξουν την Τρίτη 20 Αυγούστου.