Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων
Tuesday, 13 August 2019

Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πρωταγωνιστεί στο promo video του Ioannina Lake Run, σε μια βιωματικού τύπου διαφήμιση, στην οποία αφηγείται μια ημέρα ενός πρωταθλητή. «Η αρχή και το τέλος υπάρχουν μόνο για να μας υπενθυμίζουν ότι θα υπάρξει και συνέχεια», τονίζει ο Γιάννης Τσίλης και μας καλεί να βρεθούμε στην εκκίνηση των αγώνων του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου.
Δημιουργός του promo video του Ioannina Lake Run είναι η εταιρεία Oner Films του Κωνσταντίνου Μανταλιά, ο οποίος προσέγγισε το θέμα με retro διάθεση, που τα τελευταία τρία χρόνια έχει επιστρέψει δυναμικά ως τάση. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείψουν πλάνα από την Παμβώτιδα, με τον Γιάννη Τσίλη να σκίζει με τα κουπιά τα νερά της, αλλά και πλάνα από τη μοναδική παραλίμνια διαδρομή των 30 χλμ., που και φέτος θα διανύσουν εκατοντάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Δείτε το promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εδώ.