Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου
Wednesday, 11 September 2019

Μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το βράδυ, θα συνεχιστούν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Η προθεσμία για την υποβολή των εγγραφών έληγε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, μετά από αίτημα πολλών ομάδων και μεμονωμένων δρομέων για ολιγοήμερη παράταση και προκειμένου να ικανοποιήσει το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων που δεν έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους, αποφασίστηκε η μετάθεση της ολοκλήρωσης των εγγραφών για την Πέμπτη. Υπενθυμίζεται πως για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στους αγώνες, πρέπει να έχει καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.

Οι εγγραφές θα συνεχιστούν τόσο ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr όσο και στο Κέντρο Εγγραφών, στον χώρο των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Κωλέττη και Καπλάνη 5), ωστόσο για όσες εγγραφές γίνουν από εδώ και στο εξής, οι δρομείς ενδεχομένως δε θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το όνομά τους τυπωμένο στον αριθμό συμμετοχής τους.

Το Κέντρο Εγγραφών λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο, μέχρι την Πέμπτη πριν τους αγώνες. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 2651607404.