Η KIA βάζει τον Γύρο Λίμνης στην υβριδική εποχή

Η KIA βάζει τον Γύρο Λίμνης στην υβριδική εποχή
Friday, 20 September 2019

Ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση KIA Sportage 48V Hybrid θα είναι πλοηγός στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, με την κορυφαία αυτοκινητοβιομηχανία και τον αντιπρόσωπό της στα Γιάννενα Autolinea ΑΕ να συνεχίζουν τη συνεργασία τους με τη διοργάνωση.

Το KIA Sportage 48V Hybrid δεν εντυπωσιάζει, μόνο  λόγω της δυναμικής του εμφάνισης, αλλά και με τη νέα τεχνολογία που εισάγει. Το Sportage 48V Hybrid έχει δύο πήγες ενέργειας που λειτουργούν ταυτόχρονα. Ένας κινητήρας diesel και ένας ηλεκτροκινητήρας με μία 48V μπαταρία. Κατά την οδήγηση, ο πετρελαιοκινητήρας αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τον ηλεκτροκινητήρα να λειτουργεί βοηθητικά, προσφέροντας οδήγηση με χαμηλή εκπομπή ρύπων χωρίς την απαίτηση για φόρτιση από εξωτερική πηγή.

Το νέο υβριδικό SUV της KIA θα «τρέξει», μεταφέροντας το χρονόμετρο του αγώνα, τόσο στη διαδρομή των 30 χλμ. του Γύρου Λίμνης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όσο και σε αυτή των 5 χλμ., μία ημέρα νωρίτερα.
Η Autolinea, επίσημος αντιπρόσωπος και επισκευαστής για την ΚΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στα Ιωάννινα, θα αποτελέσει για ακόμη μια χρονιά επίσημο χορηγό στο θεσμό του Lake Run, κατά το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου στηρίζοντας έμπρακτα δράσεις που προάγουν τον αθλητισμό, την αγάπη για το περιβάλλον και την πόλη των Ιωαννίνων. 
Μετά από την περσινή ενεργή παρουσία της KIA Autolinea στο Lake Run, φέτος θα συμβάλει  πολύπλευρα συμμετέχοντας με δική της ομάδα 50 δρομέων και 100 εθελοντών, με έμπρακτη στήριξη ως επίσημος χορηγός και τέλος παρέχοντας ειδικές προνομιακές τιμές για το κοινό στα πλαίσια της διοργάνωσης προσφέροντας όφελος απόκτησης έως 1000 ευρώ στα δημοφιλή μοντέλα της (συν των Υβριδικών) που συνοδεύονται στο σύνολο τους από 7ετή επίσημη εγγύηση.     
Η Autolinea , ανανεώνει και φέτος την χορηγική της παρουσία στη διοργάνωση του Lake Run, επιβεβαιώνοντας τη συστηματική πολιτική στήριξης πρωτοβουλιών που αφενός προάγουν τον αθλητισμό και προωθούν το αθλητικό ιδεώδες και αφετέρου προβάλουν την πόλη των Ιωαννίνων και ενισχύουν την περιβαλλοντική ευαισθησία στον τόπο μας.