Συνεπής στο ραντεβού του ο 14ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Συνεπής στο ραντεβού του ο 14ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων
Thursday, 09 April 2020

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει «παγώσει» σχεδόν κάθε δραστηριότητα, ωστόσο οι προετοιμασίες για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων δε σταματούν και ο αγώνας στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας θα είναι και φέτος συνεπής στο ραντεβού του το πρoτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Ο μεγάλος αγώνας των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα και οι παράλληλοι αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ. στην παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων έχουν προγραμματιστεί για τις 19-20 Σεπτεμβρίου 2020, με την Οργανωτική Επιτροπή να διαβεβαιώνει πως ο σχεδιασμός δε θα μεταβληθεί, ανεξάρτητα από το ποιες άλλες αναβληθείσες διοργανώσεις θα μεταφερθούν για εκείνο το διάστημα. Φυσικά, και φέτος δε θα λείψουν από το πρόγραμμα ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ, το «Μαμά- Καρότσι» και το Family Run, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γίνουν μέρος της μεγάλης γιορτής.

Το πρoτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου είναι ταυτισμένο με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και ήδη υπάρχουν σύλλογοι δρομέων, αλλά και μεμονωμένοι δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό που έχουν βάλει τη διαδρομή στο καλεντάρι τους.

Από την πλευρά της διοργάνωσης, γίνεται γνωστό ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξει η πλατφόρμα των εγγραφών, ενώ –λόγω και των τελευταίων γεγονότων με τον κορωνοϊό- σχεδιάζεται η ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας και υγιεινής.

Τέλος, οι άνθρωποι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θέλουν να στείλουν το μήνυμα ότι αυτή την περίοδο προπονούμαστε μόνοι μας, τηρώντας χωρίς παρέκκλιση τις οδηγίες των επιστημόνων, για να μπορέσουμε να τρέξουμε όλοι μαζί στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας τον Σεπτέμβριο. «Στις 19-20 Σεπτεμβρίου δε θέλουμε να λείψει κανείς από τη γραμμή της εκκίνησης!», αναφέρουν.