Announcements.Learn about the race

LEARN MORE Δυνατά μηνύματα από τους πραγματικούς αγωνιστές Sunday, 17 September 2017

Δυνατά μηνύματα από τους πραγματικούς αγωνιστές

Με μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε ο παραλίμνιος αγώνας 1.000 μέτρων για τα Άτομα με Αναπηρία, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που άνοιξε την αυλαία του αγωνιστικού τμήματος, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

View More
LEARN MORE Εντυπωσίασε (ξανά) το «Μαμά-Καρότσι» Sunday, 17 September 2017

Εντυπωσίασε (ξανά) το «Μαμά-Καρότσι»

Τερμάτισαν σε… τέσσερις τροχούς και μάλιστα χωρίς να κουραστούν καθόλου, οι μικροί μπόμπιρες, που συνόδευαν τις μαμάδες τους στον αγώνα «Μαμά-Καρότσι», τον πρωτότυπο αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που τείνει να γίνει και ένας από τους δημοφιλέστερους.

View More
LEARN MORE Λάμψη αστέρων στα 5 χλμ. του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Sunday, 17 September 2017

Λάμψη αστέρων στα 5 χλμ. του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Εντυπωσιακός από κάθε άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας των 5 χλμ. του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της χώρας, λάμψη αστέρων του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και ανθρώπους του αθλητισμού, που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν σελίδες δόξας.

View More
LEARN MORE Βαρύτητα στην ιατρική κάλυψη και ασφάλεια Saturday, 16 September 2017

Βαρύτητα στην ιατρική κάλυψη και ασφάλεια

Ιδιαίτερο βάρος, για ακόμη χρονιά, δίνει η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στην ιατρική κάλυψη και την ασφάλεια των αγώνων, και κυρίως των 30 χλμ.

 

View More
LEARN MORE Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των αριθμών Thursday, 14 September 2017

Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των αριθμών

Στην πλατεία Μαβίλη μεταφέρεται από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 η οργανωτική δομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Από την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει.

View More
LEARN MORE Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Thursday, 14 September 2017

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η δεύτερη δεκαετία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς ο αριθμός των δρομέων που θα φτάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, θα ξεπεράσει τους 2.500 στους αγώνες των 30, των 10 και των 5 χλμ.

View More
LEARN MORE Υποστηρικτής και μειωμένο εισιτήριο στο Σπήλαιο Περάματος Thursday, 14 September 2017

Υποστηρικτής και μειωμένο εισιτήριο στο Σπήλαιο Περάματος

Υποστηρικτής του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι φέτος ο Οργανισμός Σπηλαίου Περάματος, ευελπιστώντας να συνδυάσει ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά γεγονότα της χώρας με τη δυνατότητα των δρομέων και των συνοδών τους να επισκεφθούν ένα από τα ομορφότερα σπήλαια των Βαλκανίων.

View More
LEARN MORE Στεφάνια για τους νικητές από τα χέρια των παιδιών! Thursday, 14 September 2017

Στεφάνια για τους νικητές από τα χέρια των παιδιών!

Ογδόντα δάφνινα στεφάνια, που θα στέψουν τους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης, δημιούργησαν παιδιά, από 6 έως 12 ετών, που βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας, στο Ίτς Καλέ το απόγευμα της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου.

View More
LEARN MORE Το Oki Doki στηρίζει τον Γύρο Λίμνης και πραγματοποιεί δράση ανακύκλωσης Tuesday, 12 September 2017

Το Oki Doki στηρίζει τον Γύρο Λίμνης και πραγματοποιεί δράση ανακύκλωσης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, φέτος,  το Oki Doki θα είναι στο πόστο του για να στηρίξει το Ioannina Lake Run που διοργανώνεται για 11η χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

View More
LEARN MORE Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα Tuesday, 12 September 2017

Μειωμένες τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα

Ειδικές τιμές σε μουσεία και εκπτώσεις σε καταστήματα καφέ και εστίασης και εμπορικά καταστήματα προσφέρουν σε αθλητές και εθελοντές του 11ου Γύρου Λίμνης συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις, προκειμένου να καταστήσουν την πόλη πιο ελκυστική για τους δρομείς και τους συνοδούς τους, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές.

View More
LEARN MORE Οικογένειες και παιδιά έτρεξαν «Στους Δρόμους του Νησιού» Sunday, 10 September 2017

Οικογένειες και παιδιά έτρεξαν «Στους Δρόμους του Νησιού»

Έτρεξαν, περπάτησαν, αλλά πάνω απ’ όλα απόλαυσαν μια ηλιόλουστη ημέρα στους «Δρόμους του Νησιού», εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς, δίνοντας την εκκίνηση για την αντίστροφη μέτρηση προς το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Ηπείρου, τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνουν ο Α.Ο Ποσειδών και η ΑΜΚΕ Limni, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.

View More
LEARN MORE Ενέργεια και δύναμη με Μακεδονικό Χαλβά Saturday, 09 September 2017

Ενέργεια και δύναμη με Μακεδονικό Χαλβά

Ενέργεια και δύναμη θα προσφέρει ο Μακεδονικός Χαλβάς στους δρομείς του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ., την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Σε επιλεγμένους σταθμούς τροφοδοσίας στη διαδρομή, οι δρομείς θα μπορούν να εφοδιαστούν με ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά, για να πάρουν δύναμη ώστε να φτάσουν στον τερματισμό.

View More