Ενίσχυση της Π.Ε.Ν.Δ.Ι. από «Τα πιάτα της Λίμνης»

Ενίσχυση της Π.Ε.Ν.Δ.Ι. από «Τα πιάτα της Λίμνης»
Tuesday, 12 November 2019

Με την παράδοση χρηματικού ποσού 388 ευρώ ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων να στηρίξει το έργο και τη δράση της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.Δ.Ι.).

Το χρηματικό ποσό παρέδωσε στον πρόεδρο της Π.Ε.Ν.Δ.Ι. Σπύρο Αθανασίου ο διευθυντής του Γύρου Λίμνης Ηλίας Σπυριούνης, σημειώνοντας πως η πρωτοβουλία είχε όχι μόνο τον χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης, αλλά κυρίως να συμβάλει και ο Γύρος Λίμνης στην ανάδειξη του πολύπλευρου έργου και της πολυδιάστατης δράσης της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., που αριθμεί 1.500 μέλη περίπου. Δεσμεύτηκε, παράλληλα, πως θα υπάρχει συνεργασία και στην επόμενη διοργάνωση.

Από την πλευρά του ο κ. Αθανασίου εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρωτοβουλία, τόσο προς τους ανθρώπους του Γύρου Λίμνης, όσο και προς τα εστιατόρια που συμμετείχαν, διαθέτοντας μέρος από την αξία επιλεγμένων πιάτων για τις ανάγκες της Ένωσης. «Είναι σημαντικό το ότι μια σπουδαία αθλητική οργάνωση επέλεξε να βρεθεί δίπλα στην Π.Ε.Ν.Δ.Ι. Ο αθλητισμός είναι υγεία και εμείς αγωνιζόμαστε καθημερινά για την υγεία μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τέσσερα από τα καλύτερα εστιατόρια των Ιωαννίνων, υλοποίησε για πρώτη φορά φέτος τη δράση «Τα πιάτα της Λίμνης». Οι σεφ των εστιατορίων Φρόντζου Πολιτεία Βασίλης Παπαγιάννης, Πάρκο Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Ανδρέας Γεωργούλης, Zamos στο Saz Hotel  Αθανάσιος Τάσσος και Πρεσβεία Γιάννα Τέφα και Τζώρτζης Τσώλης επέλεξαν ένα πιάτο από το μενού τους, κάθε παραγγελία του οποίου μεταφραζόταν σε μια άμεση οικονομική ενίσχυση της Π.Ε.Ν.Δ.Ι., στην οποία προσφέρθηκε το 20% της αξίας του.