10ος Γύρος Λίμνης - Οι εθελοντές.

Στη μεγάλη συνεισφορά των εθελοντών βασίστηκε και φέτος η επιτυχημένη διοργάνωση του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τους συμμετέχοντες δρομείς να αισθάνονται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής έχουν δίπλα τους ανθρώπους να καλύψουν κάθε ανάγκη τους.

Συνολικά, περισσότερα από 400 άτομα πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, με τον κύριο όγκο των εθελοντών να αποτελείται και φέτος από μέλη, αθλητές, προπονητές και γονείς του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, οι οποίοι στελέχωσαν τους έντεκα σταθμούς τροφοδοσίας, φρόντισαν για την ασφαλή διέλευση των δρομέων και κάλυψαν τις ανάγκες στην πλατεία Μαβίλη, όπου ήταν το σημείο εκκίνησης και τερματισμού. Και φυσικά με το χειροκρότημά τους εμψύχωναν συνεχώς τους δρομείς να συνεχίσουν τη δύσκολη προσπάθεια στη διαδρομή των 30 χλμ.

Κατά μήκος της διαδρομής βρέθηκαν μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Περάματος – Το Σπήλαιο, Λογγάδων, Καστρίτσας – Τέκμων και Αμφιθέας – Αγ. Ανάργυροι, του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιωαννίνων, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Αθλητικού Συλλόγου Νικηφόρου Ανατολής και φοιτητές από την AEGEE Ιωαννίνων. Ειδική αναφορά αξίζει στους Paguristas, που διπλασίασαν τη συμμετοχή τους σε σχέση με πέρυσι, ενώ σταθμό τροφοδοσίας στελέχωσαν και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.