Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα» Monday, 14 September 2020

Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα»

Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη Σπυριούνη, υπεύθυνο μάρκετινγκ της διοργάνωσης του μεγάλου αγώνα των Ιωαννίνων για το πώς είναι να προετοιμάζει ένα τόσο μεγάλο δρομικό και τουριστικό event κατά τη διάρκεια μιας τόσο ιδιαίτερης χρονιάς.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run Monday, 14 September 2020

Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run

Με αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί το φετινό Ioannina Lake Run, μετά τον νέο σχεδιασμό στον οποίο οδηγήθηκε η οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να προσαρμόσει το Υγειονομικό της Πρωτόκολλο στις νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών Wednesday, 09 September 2020

Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών

Αγαπητοί φίλοι,

με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που είχε εγκριθεί πριν την οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής 3.000 αθλητών στους αγώνες του Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run Wednesday, 09 September 2020

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run

Τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην τοπική οικονομία αναδεικνύει η στήριξη της διοργάνωσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς μέσω του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει τους επαγγελματίες και προβάλει την πόλη στο πανελλήνιο.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Προχωράμε… Tuesday, 08 September 2020

Προχωράμε…

Μετά τη λεπτομερή αξιολόγηση των δεδομένων που δημιουργεί η νέα οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και των επαφών μας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Γιάννενα, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το 14ο Ioannina Lake Run θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Παγώνουν» οι εγγραφές εν αναμονή εξελίξεων Wednesday, 02 September 2020

«Παγώνουν» οι εγγραφές εν αναμονή εξελίξεων

Μετά την απόφαση της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η οποία ορίζει ότι καθορίζεται όριο 100 ατόμων (συμμετέχοντες και τεχνικό προσωπικό) στις αγωνιστικές δραστηριότητες εκτός σταδίου ακόμη και σε περιοχές που δεν εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα ή ανήκουν στην κατηγορία αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης, είμαστε αναγκασμένοι να «παγώσουμε» τις εγγραφές, εν αναμονή λήψης οριστικών αποφάσεων για τη διεξαγωγή ή μη του αγώνα και υπό ποια μορφή ή συνθήκες.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run Monday, 31 August 2020

Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run

Η bwin ήρθε για να μείνει στο Ioannina Lake Run, καθώς για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είναι ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Friday, 28 August 2020

Με τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Τη σφραγίδα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του Ioannina Lake Run, ενώ καταλυτική θα είναι, για μια ακόμη χρονιά, η συνδρομή του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που θα αναλάβει την υγειονομική κάλυψη του αγώνα το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έκπτωση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στους δρομείς του Ioannina Lake Run Tuesday, 25 August 2020

Έκπτωση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων στους δρομείς του Ioannina Lake Run

Με μειωμένες τιμές θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στα Γιάννενα, όσοι από τους συμμετέχοντες του 14ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων επιλέξουν να μετακινηθούν με λεωφορείο.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συνεχίζουμε την προετοιμασία και αισιοδοξούμε Thursday, 13 August 2020

Συνεχίζουμε την προετοιμασία και αισιοδοξούμε

Στόχος και επιθυμία μας είναι το Ioannina Lake Run να διοργανωθεί στις 19-20 Σεπτεμβρίου, όπως έχει προγραμματιστεί. Αυτό δε σημαίνει ότι και εμείς δε συμμεριζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες και αγωνίες με όλους τους πολίτες, σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τον covid-19.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έτοιμη να «τρέξει» στο Ioannina Lake Run η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. Tuesday, 11 August 2020

Έτοιμη να «τρέξει» στο Ioannina Lake Run η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η ώρα του Ioannina Lake Run έφτασε και η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.- Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων έχει πάρει θέση και φέτος στη γραμμή εκκίνησης για να «τρέξει» στον μεγαλύτερο περιφερειακό δρομικό event της χώρας και έναν από τους ελάχιστους που είναι σε θέση να πραγματοποιηθεί στις δεδομένες υγειονομικές συνθήκες, χάρη στην εμπειρία των διοργανωτών και την πιστή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2020 Thursday, 06 August 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού το Ioannina Lake Run 2020

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού τίθεται Ioannina Lake Run 2020, με απόφαση του υπουργού Χάρη Θεοχάρη.

Δείτε Περισσότερα