Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επιστήμη και αθλητισμός ενώνουν της δυνάμεις τους  και στέλνουν το μήνυμα «Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax» Tuesday, 31 August 2021

Επιστήμη και αθλητισμός ενώνουν της δυνάμεις τους και στέλνουν το μήνυμα «Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax»

Η επιστημονική κοινότητα έκανε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19. Πλέον, καλούμαστε όλοι εμείς να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να προλάβουμε τις επικίνδυνες μεταλλάξεις του ιού.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ  του Ioannina Lake Run - Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5και 10 χλμ Monday, 16 August 2021

Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ του Ioannina Lake Run - Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5και 10 χλμ

Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, σας κάνουμε γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ. του Ioannina Lake Run την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ως εκ τούτου δε γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

 

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021 Friday, 25 June 2021

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021

Με τις αναγκαίες προσαρμογές, που επιβάλλονται από τη συνέχιση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί και το φετινό Ioannina Lake Run, με την ευχή και την ελπίδα μέχρι το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου να έχουμε επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα.

 

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένας δικός μας άνθρωπος στην κορυφή Tuesday, 01 June 2021

Ένας δικός μας άνθρωπος στην κορυφή

Το Ioannina Lake Run συγχαίρει τον φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Δημήτρη Τοσίδη για το πρώτο βραβείο στο Athens Photo World 2021.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε… Monday, 22 March 2021

Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε…

Το νερό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο. Για εμάς, τους ανθρώπους του Ioannina Lake Run, το νερό σημαίνει τα πάντα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Επανάσταση» του δρομικού κινήματος το Ioannina Lake Run Sunday, 20 September 2020

«Επανάσταση» του δρομικού κινήματος το Ioannina Lake Run

Το ότι το Ioannina Lake Run είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, το ξέρουν όλοι όσοι έχουν τρέξει στη διαδρομή των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένας αγώνας με υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Saturday, 19 September 2020

Ένας αγώνας με υποδειγματική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Υποδειγματικός ως προς την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ήταν ο Παραλίμνιος Δρόμος 5 χλμ. του Ioannina Lake Run, με τον οποίο άνοιξε το αγωνιστικό διήμερο του 14ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Από το Πνευματικό Κέντρο σήμερα η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής Friday, 18 September 2020

Από το Πνευματικό Κέντρο σήμερα η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής για σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα γίνεται από το φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών (Αγίας Μαρίνης 55- πλαϊνή είσοδος), από τις 17.30 έως τις 21.00.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υποστηρικτής του Ioannina Lake Run και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ Friday, 18 September 2020

Υποστηρικτής του Ioannina Lake Run και φέτος η ΔΩΔΩΝΗ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ θα δώσει και φέτος το παρών ως υποστηρικτής στον 14ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο μια από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις της Ηπείρου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Πιλότος» για την επανέναρξη του δρομικού αθλητισμού το Ioannina Lake Run Thursday, 17 September 2020

«Πιλότος» για την επανέναρξη του δρομικού αθλητισμού το Ioannina Lake Run

Διαφορετικό από πολλές απόψεις θα είναι το φετινό Ioannina Lake Run, που διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 19-20 Σεπτεμβρίου, καθώς δε θα έχει τη μαζικότητα και τον γιορτινό χαρακτήρα των προηγούμενων χρόνων, αλλά στο επίκεντρο θα βρεθεί η τήρηση των υγειονομικών μέτρων που επιβάλλουν οι συνθήκες των καιρών.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα» Monday, 14 September 2020

Γρ. Σπυριούνης: «Προτεραιότητά μας είναι να κάνουμε έναν ασφαλή αγώνα»

Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη Σπυριούνη, υπεύθυνο μάρκετινγκ της διοργάνωσης του μεγάλου αγώνα των Ιωαννίνων για το πώς είναι να προετοιμάζει ένα τόσο μεγάλο δρομικό και τουριστικό event κατά τη διάρκεια μιας τόσο ιδιαίτερης χρονιάς.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run Monday, 14 September 2020

Με αλλαγές σε εκκινήσεις, ωράρια και διαδρομές το φετινό Ioannina Lake Run

Με αρκετές αλλαγές θα πραγματοποιηθεί το φετινό Ioannina Lake Run, μετά τον νέο σχεδιασμό στον οποίο οδηγήθηκε η οργανωτική επιτροπή, προκειμένου να προσαρμόσει το Υγειονομικό της Πρωτόκολλο στις νέες κατευθυντήριες οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε Περισσότερα