Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη» για 4η συνεχή χρονιά Monday, 16 September 2019

«Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη» για 4η συνεχή χρονιά

Και φέτος θα δώσει το γευστικό παρόν στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», η οποία, για 4η συνεχή χρονιά, θα χορηγήσει τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. «Μαμά-Καρότσι» και θα προσφέρει προϊόντα της για το καθιερωμένο Pasta Party των αθλητών, μεταφέροντας τη Γεύση του Καλού.  

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επίσημος χορηγός του αγώνα των 10 χλμ. η «ΠΙΝΔΟΣ» Saturday, 14 September 2019

Επίσημος χορηγός του αγώνα των 10 χλμ. η «ΠΙΝΔΟΣ»

Μετά τις συμμετοχές του τα τελευταία χρόνια ως υποστηρικτής του αγώνα «Στους Δρόμους του Νησιού» και του 1ου Family Run του Γύρου Λίμνης, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» αναβαθμίζει φέτος τη σχέση του με τη διοργάνωση και θα είναι επίσημος  χορηγός  του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Wednesday, 11 September 2019

Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το βράδυ, θα συνεχιστούν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθλοθέτης για τρίτη χρονιά η Τράπεζα Ηπείρου Tuesday, 10 September 2019

Αθλοθέτης για τρίτη χρονιά η Τράπεζα Ηπείρου

Χρηματικά έπαθλα με αθλοθέτη τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα δοθούν και φέτος στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο για τους δρομείς του Γύρου Λίμνης Friday, 06 September 2019

Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο για τους δρομείς του Γύρου Λίμνης

Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο, ένα μικρό έργο τέχνης ως ενθύμιο για τη συμμετοχή τους ή τη διάκρισή τους, στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα αποκτήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος τους αγώνες των 30, 10 και 5 χλμ., καθώς και στον παραλίμνιο δρόμο για ΑμεΑ.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το σήμερα και το αύριο του ελληνικού στίβου τρέχουν στο Ioannina Lake Run Thursday, 05 September 2019

Το σήμερα και το αύριο του ελληνικού στίβου τρέχουν στο Ioannina Lake Run

Πόλο έλξης για τους κορυφαίους δρομείς της χώρας αποτελούν, όχι μόνο ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ., αλλά και οι υπόλοιποι αγώνες, που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Ioannina Lake Run το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Thursday, 05 September 2019

Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές Wednesday, 04 September 2019

Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς αναμένεται να βρεθούν φέτος στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς οι μέχρι τώρα εγγραφές προμηνύουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Lake Run Proud Partner για τρίτη χρονιά Monday, 02 September 2019

Lake Run Proud Partner για τρίτη χρονιά

Για τρίτη χρονιά φέτος, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων υλοποιεί την πρωτοβουλία Lake Run Proud Partner, με στόχο να ενδυναμώσει τη συνεργασία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, αθλητές και εθελοντές.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σε νέο χώρο φέτος το Κέντρο Εγγραφών Saturday, 31 August 2019

Σε νέο χώρο φέτος το Κέντρο Εγγραφών

Σε νέο χώρο λειτουργεί φέτος το Κέντρο Εγγραφών του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Tuesday, 13 August 2019

Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας! Tuesday, 13 August 2019

Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Δείτε Περισσότερα