Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μια δρομική επανάσταση ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Thursday, 19 September 2019

Μια δρομική επανάσταση ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Τα… καλά τους για να υποδεχθούν δεκάδες εκατοντάδες δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, έχουν φορέσει τα Γιάννενα, με την αντίστροφη μέτρηση για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων να έχει ξεκινήσει.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μεγάλος διαγωνισμός Bear Strength από την Nomad Premium Greek Honey! Thursday, 19 September 2019

Μεγάλος διαγωνισμός Bear Strength από την Nomad Premium Greek Honey!

Το καινοτόμο, φυσικό, ενεργειακό gel με βάση το μέλι «Bear Strength Nomad» της Nomad Honey θα διατίθεται και φέτος σε όσους συμμετέχουν στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Wednesday, 18 September 2019

Χρήσιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Συγκεντρώσαμε τις κυριότερες απορίες σας και συνοψίσαμε τις απαντήσεις σε ένα κείμενο, ώστε να βρείτε απαντήσεις στα συχνότερα ερωτήματά σας.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπόθεση όλη της πόλης ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων Wednesday, 18 September 2019

Υπόθεση όλη της πόλης ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Το στοίχημα να γίνει υπόθεση όλης της πόλης κερδίζει ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, έχοντας στο πλευρό του όλο και πιο ενεργά τους επιχειρηματίες του τουρισμού και όχι μόνο, που διαπιστώνουν τα μεγάλα οφέλη από την πραγματοποίηση μιας διοργάνωσης, που φέρνει στα Γιάννενα δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά τα τελευταία χρόνια προσελκύει και αθλητές από το εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη» για 4η συνεχή χρονιά Monday, 16 September 2019

«Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη» για 4η συνεχή χρονιά

Και φέτος θα δώσει το γευστικό παρόν στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», η οποία, για 4η συνεχή χρονιά, θα χορηγήσει τον Παραλίμνιο Δρόμο 1χλμ. «Μαμά-Καρότσι» και θα προσφέρει προϊόντα της για το καθιερωμένο Pasta Party των αθλητών, μεταφέροντας τη Γεύση του Καλού.  

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επίσημος χορηγός του αγώνα των 10 χλμ. η «ΠΙΝΔΟΣ» Saturday, 14 September 2019

Επίσημος χορηγός του αγώνα των 10 χλμ. η «ΠΙΝΔΟΣ»

Μετά τις συμμετοχές του τα τελευταία χρόνια ως υποστηρικτής του αγώνα «Στους Δρόμους του Νησιού» και του 1ου Family Run του Γύρου Λίμνης, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ» αναβαθμίζει φέτος τη σχέση του με τη διοργάνωση και θα είναι επίσημος  χορηγός  του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Wednesday, 11 September 2019

Παράταση εγγραφών έως την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το βράδυ, θα συνεχιστούν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αθλοθέτης για τρίτη χρονιά η Τράπεζα Ηπείρου Tuesday, 10 September 2019

Αθλοθέτης για τρίτη χρονιά η Τράπεζα Ηπείρου

Χρηματικά έπαθλα με αθλοθέτη τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα δοθούν και φέτος στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο για τους δρομείς του Γύρου Λίμνης Friday, 06 September 2019

Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο για τους δρομείς του Γύρου Λίμνης

Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο, ένα μικρό έργο τέχνης ως ενθύμιο για τη συμμετοχή τους ή τη διάκρισή τους, στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα αποκτήσουν όλοι όσοι λάβουν μέρος τους αγώνες των 30, 10 και 5 χλμ., καθώς και στον παραλίμνιο δρόμο για ΑμεΑ.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το σήμερα και το αύριο του ελληνικού στίβου τρέχουν στο Ioannina Lake Run Thursday, 05 September 2019

Το σήμερα και το αύριο του ελληνικού στίβου τρέχουν στο Ioannina Lake Run

Πόλο έλξης για τους κορυφαίους δρομείς της χώρας αποτελούν, όχι μόνο ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ., αλλά και οι υπόλοιποι αγώνες, που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Ioannina Lake Run το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Thursday, 05 September 2019

Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές Wednesday, 04 September 2019

Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς αναμένεται να βρεθούν φέτος στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς οι μέχρι τώρα εγγραφές προμηνύουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Δείτε Περισσότερα