Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η bwin συνεχίζει με το Ioannina Lake Run σε άλλο επίπεδο Friday, 17 September 2021

Η bwin συνεχίζει με το Ioannina Lake Run σε άλλο επίπεδο

Το Ioannina Lake Run και  η bwin συνεχίζουν την κοινή τους πορεία  για τρίτη συνεχή χρονιά.

Και φέτος θα  είναι ο επίσημος χορηγός του μεγαλύτερου περιφερειακού δρομικού event της χώρας, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έτοιμοι για εκκίνηση με εφαλτήριο την εμπιστοσύνη Thursday, 16 September 2021

Έτοιμοι για εκκίνηση με εφαλτήριο την εμπιστοσύνη

Κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες διεξάγεται και φέτος ο 15ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα δρόμου των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα να είναι αυτός που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε. Tuesday, 14 September 2021

Με ορμή, ευελιξία και μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε.

Με μεγάλο χορηγό την εταιρεία Βίκος Α.Ε. πραγματοποιείται και φέτος το Ioannina Lake Run, για 15η χρονιά, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο τη λίμνη Παμβώτιδα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 2007-2021:  15 ΧΡΟΝΙΑ IOANNINA LAKE RUN       |  Το success story των δρομικών events της χώρας Friday, 10 September 2021

2007-2021: 15 ΧΡΟΝΙΑ IOANNINA LAKE RUN | Το success story των δρομικών events της χώρας

2007-2021. Μια πορεία 15 χρόνων. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2007 και συνεχίζεται δυναμικά.

Ο Γύρος Λίμνης φάνηκε από την αρχή ότι έχει τις προδιαγραφές να γίνει ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου, ικανός να σταθεί δίπλα σε μεγάλες διοργανώσεις της χώρας. Γρήγορα στάθηκε στα πόδια του, άρχισε να μεγαλώνει, ανδρώθηκε και κάποια στιγμή έγινε και Ioannina Lake Run. Όχι για λόγους ξενομανίας, αλλά γιατί προσέλκυσε δρομείς από το εξωτερικό, με την περαιτέρω διεθνοποίησή του να αποτελεί το ανοιχτό στοίχημα των διοργανωτών στη μετά-covid εποχή.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το Ioannina Lake Run στηρίζει τις δράσεις για τον διαβήτη Thursday, 02 September 2021

Το Ioannina Lake Run στηρίζει τις δράσεις για τον διαβήτη

Μια επιταγή στον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.) Σπύρο Αθανασίου, για την ενίσχυση των δράσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Π.Ε.Ν.ΔΙ., παρέδωσε ο Διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Το Lake Run Proud Partner αναβαθμίζεται με τη συνδρομή της Τράπεζας Ηπείρου Thursday, 02 September 2021

Το Lake Run Proud Partner αναβαθμίζεται με τη συνδρομή της Τράπεζας Ηπείρου

Υπόθεση όλης της πόλης γίνεται το Ioannina Lake Run, καθώς, με την αμέριστη στήριξη της Τράπεζας Ηπείρου, επιτυγχάνεται η σύνδεσή του με το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής, μέσω του θεσμού Lake Run Proud Partner.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επιστήμη και αθλητισμός ενώνουν της δυνάμεις τους  και στέλνουν το μήνυμα «Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax» Tuesday, 31 August 2021

Επιστήμη και αθλητισμός ενώνουν της δυνάμεις τους και στέλνουν το μήνυμα «Τρέχουμε για τον εμβολιασμό - Run4Vax»

Η επιστημονική κοινότητα έκανε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψει το εμβόλιο κατά του ιού SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19. Πλέον, καλούμαστε όλοι εμείς να κάνουμε έναν αγώνα δρόμου για να χτίσουμε το τείχος ανοσίας και να προλάβουμε τις επικίνδυνες μεταλλάξεις του ιού.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ  του Ioannina Lake Run - Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5και 10 χλμ Monday, 16 August 2021

Έκλεισαν οι εγγραφές για τον αγώνα των 30 χλμ του Ioannina Lake Run - Ανοιχτές παραμένουν οι εγγραφές για τον αγώνα των 5και 10 χλμ

Μετά το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο που δημοσιεύθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στις 13/08/2021 για τους αγώνες εκτός σταδίου, σας κάνουμε γνωστό ότι έχει καλυφθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων στον αγώνα των 30 χλμ. του Ioannina Lake Run την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 και ως εκ τούτου δε γίνονται δεκτές άλλες εγγραφές.

 

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021 Friday, 25 June 2021

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run 2021

Με τις αναγκαίες προσαρμογές, που επιβάλλονται από τη συνέχιση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης της covid-19 σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί και το φετινό Ioannina Lake Run, με την ευχή και την ελπίδα μέχρι το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου να έχουμε επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό στην κανονικότητα.

 

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ένας δικός μας άνθρωπος στην κορυφή Tuesday, 01 June 2021

Ένας δικός μας άνθρωπος στην κορυφή

Το Ioannina Lake Run συγχαίρει τον φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Δημήτρη Τοσίδη για το πρώτο βραβείο στο Athens Photo World 2021.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε… Monday, 22 March 2021

Μοιάζει τόσο φυσικό μαζί να προχωράμε…

Το νερό σημαίνει διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο. Για εμάς, τους ανθρώπους του Ioannina Lake Run, το νερό σημαίνει τα πάντα.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Επανάσταση» του δρομικού κινήματος το Ioannina Lake Run Sunday, 20 September 2020

«Επανάσταση» του δρομικού κινήματος το Ioannina Lake Run

Το ότι το Ioannina Lake Run είναι ένας ξεχωριστός αγώνας, το ξέρουν όλοι όσοι έχουν τρέξει στη διαδρομή των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Δείτε Περισσότερα