Events.A week full of events for everyone!

LEARN MORE Γνώρισαν τα Γιάννενα του Δημήτρη Χατζή στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Wednesday, 13 September 2017

Γνώρισαν τα Γιάννενα του Δημήτρη Χατζή στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

Μέσα από μια πρωτότυπη και διασκεδαστική δράση, που διοργάνωσε η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, οι μικροί «Lake runners» γνώρισαν τα ταμπάκικα, ένα επάγγελμα που χάθηκε στο χρόνο, αλλά και ένα κομμάτι της πόλης του παρελθόντος.

View More
LEARN MORE Τα παιδιά σε ρόλο πρωταγωνιστή Tuesday, 12 September 2017

Τα παιδιά σε ρόλο πρωταγωνιστή

Το Νησί των αγωνιστών, ξεπερνώντας τα εμπόδια και νικώντας σε αθλήματα, αγώνες και παιχνίδια, έσωσαν από βέβαιη πλημμύρα δεκάδες μικροί αγωνιστές!

View More
LEARN MORE «Γύρω γύρω λίμνη και ένα παραμύθι» Monday, 11 September 2017

«Γύρω γύρω λίμνη και ένα παραμύθι»

Σε μια παιδική διαδραστική παράσταση, με τίτλο «Γύρω γύρω λίμνη και ένα παραμύθι», συμπράττουν Ioannina Lake Run και Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Λίμνης.

View More
LEARN MORE Τα παιδιά γνωρίζουν τα ταμπάκικα στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη Thursday, 07 September 2017

Τα παιδιά γνωρίζουν τα ταμπάκικα στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

Για τρίτη συνεχή χρονιά συμμετέχει η Ζωσιμαία Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων στην Εβδομάδα Λίμνης, η οποία πλαισιώνει το πρόγραμμα του φετινού 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση συνεργασίας του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE Τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Thursday, 07 September 2017

Τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Με αφορμή τον 11ο Γύρο Λίμνης των Ιωαννίνων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών Ιωαννίνων, διοργανώνει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στις 5 το απόγευμα, δράση για τα παιδιά, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας.

View More
LEARN MORE Το 11o Ioannina Lake Run φιλοξενεί τα Demo Days της BIC SUP σε συνεργασία με το WBSF Wednesday, 06 September 2017

Το 11o Ioannina Lake Run φιλοξενεί τα Demo Days της BIC SUP σε συνεργασία με το WBSF

Το Ioannina Lake Run είναι ένα από τα μεγαλύτερα δρομικά αθλητικά γεγονότα που φέτος θα πραγματοποιηθεί για 11η συνεχή χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων, με χιλιάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

View More
LEARN MORE Μια Εβδομάδα Γιορτής γύρω από την Παμβώτιδα Friday, 01 September 2017

Μια Εβδομάδα Γιορτής γύρω από την Παμβώτιδα

Με την Εβδομάδα Λίμνης και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους ξεκινά η μεγάλη γιορτή του 11ου Γύρου Λίμνης των Ιωαννίνων, που πραγματοποιείται στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη τη χώρα και πολλές εκπλήξεις.

View More
LEARN MORE Η γαστρονομία συνάντησε τον αθλητισμό Saturday, 17 September 2016

Η γαστρονομία συνάντησε τον αθλητισμό

Αθλητισμός, εθελοντισμός και γαστρονομία ενώθηκαν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Μαβίλη, στο πλαίσιο του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE "Έτρεξαν" με παραμύθια στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα Friday, 16 September 2016

"Έτρεξαν" με παραμύθια στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα

«Έτρεξαν» οι ήρωες της μυθολογίας και μαζί τους τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, μέσα από την ευρηματική και διασκεδαστική αφήγηση της Μαρίας Μαχαίρα, στην παράσταση που παρουσίασε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Α.Ο Ποσειδών για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Λίμνης του επετειακού 10ου Γύρου Λίμνης.

View More
LEARN MORE Η «Σχεδία του Αγαπώ…» θα ταξιδέψει στον Γύρο Λίμνης Wednesday, 14 September 2016

Η «Σχεδία του Αγαπώ…» θα ταξιδέψει στον Γύρο Λίμνης

Με το χαμόγελο των μικρών παιδιών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης, «επισφραγίστηκε» η δεύτερη συνεργασία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων με την Δημόσια Ζωσιμαία Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Λίμνης.

View More
LEARN MORE Κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια στη Βιβλιοθήκη Saturday, 10 September 2016

Κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια στη Βιβλιοθήκη

Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση στην 1η Εβδομάδα Λίμνης Ιωαννίνων, η Δημόσια Ζωσιμαία Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων δηλώνει ξανά παρών στον Γύρο Λίμνης, διοργανώνοντας μια σύνθετη εκδήλωση με κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού, μουσική και παιχνίδια για παιδιά σχολικής ηλικίας, στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

View More
LEARN MORE «Το Δάφνινο στεφάνι» στην Εβδομάδα Λίμνης σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Tuesday, 06 September 2016

«Το Δάφνινο στεφάνι» στην Εβδομάδα Λίμνης σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Πως άραγε το δάφνινο στεφάνι κατέληξε να στολίζει τους νικητές; Παραμύθια και μύθοι από την ελληνική μυθολογία με ήρωες που τρέχουν. Τρέχουν να προλάβουν, να σωθούν ή  άραγε για να νικήσουν;

View More