Announcements.Learn about the race

LEARN MORE Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Thursday, 05 September 2019

Μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμους στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

View More
LEARN MORE Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές Wednesday, 04 September 2019

Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς αναμένεται να βρεθούν φέτος στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς οι μέχρι τώρα εγγραφές προμηνύουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.

View More
LEARN MORE Lake Run Proud Partner για τρίτη χρονιά Monday, 02 September 2019

Lake Run Proud Partner για τρίτη χρονιά

Για τρίτη χρονιά φέτος, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων υλοποιεί την πρωτοβουλία Lake Run Proud Partner, με στόχο να ενδυναμώσει τη συνεργασία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς και με πολιτιστικούς φορείς, με αμοιβαία οφέλη, τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση, αθλητές και εθελοντές.

View More
LEARN MORE Σε νέο χώρο φέτος το Κέντρο Εγγραφών Saturday, 31 August 2019

Σε νέο χώρο φέτος το Κέντρο Εγγραφών

Σε νέο χώρο λειτουργεί φέτος το Κέντρο Εγγραφών του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου.

View More
LEARN MORE Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Tuesday, 13 August 2019

Ο Γιάννης Τσίλης πρωταγωνιστεί στο promo video του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Να τρέξουμε στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων μας καλεί ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Λονδίνου και όγδοος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Γιάννης Τσίλης.

View More
LEARN MORE Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας! Tuesday, 13 August 2019

Και η AMSTEL FREE τρέχει στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

View More
LEARN MORE Ο ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς» εκδράμει στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Friday, 02 August 2019

Ο ΑΠΣ «Αθηναίοι Δρομείς» εκδράμει στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Διήμερη εκδρομή στα Γιάννενα το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019 για συμμετοχή στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 2019 θα πραγματοποιήσει και φέτος ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς».

View More
LEARN MORE Τρέξε....επώνυμα! Wednesday, 22 May 2019

Τρέξε....επώνυμα!

Κάνε την εγγραφή σου έως την Παρασκευή 24 Μαΐου και θα έχεις τη δυνατότητα να αναγράφεται στο τεχνικό μπλουζάκι, που θα παραλάβεις, το όνομά σου και ο σύλλογος σου ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείς.


View More
LEARN MORE Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων Monday, 13 May 2019

Ανοίγουν οι εγγραφές για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Την Τρίτη 14 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι, ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου 2019 στις γνωστές πλέον διαδρομές γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

View More
LEARN MORE Δείτε όλες τις φωτογραφίες του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Wednesday, 28 November 2018

Δείτε όλες τις φωτογραφίες του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Το σύνολο των φωτογραφιών του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων είναι πλέον διαθέσιμο και μπορείτε όχι απλώς να τις δείτε, αλλά και να τις κατεβάσετε σε υψηλή ανάλυση.

View More
LEARN MORE Ασφαλείς σε κάθε βήμα τους οι δρομείς Wednesday, 10 October 2018

Ασφαλείς σε κάθε βήμα τους οι δρομείς

Ασφαλείς σε κάθε βήμα τους ήταν οι δρομείς του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και γι’ αυτό φρόντισαν οι διοργανωτές των αγώνων, με την αμέριστη συμπαράσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης και του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, του ΕΚΑΒ, του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων.

View More
LEARN MORE Οι νικητές της κλήρωσης για τα ρολόγια της Garmin Wednesday, 26 September 2018

Οι νικητές της κλήρωσης για τα ρολόγια της Garmin

Μετά από κλήρωση, αναδείχθηκαν οι νικητές των τριών ρολογιών που αθλοθέτησε για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η Garmin,  η κορυφαία εταιρία πλοήγησης, επικοινωνίας  και αθλητικών ρολογιών, που από την περσινή χρονιά διαθέτει κατάστημα και στα Γιάννενα (Αβέρωφ 32).

View More